Arvoisa asiakas!

Ylitornion apteekki on merkittävä osa Ylitornion terveys- ja hyvinvointipalveluita. Apteekin asiantuntijat ovat antaneet osaamisensa jokilaaksolaisten käyttöön jo yli 100 vuoden ajan. Ylitornion apteekkia on vuosien varrella määrätietoisesti kehitetty vastaaman asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Entisajan pillerinpyörittäjä on vuosien varrella muuttunut lääkeneuvonnan asiantuntijaksi. 

Nykymuotoinen yrittäjyyteen ja apteekkilupaan perustuva apteekkijärjestelmä on tutkimuksissa osoittautunut tehokkaaksi. Asiakastyytyväisyys suomalaisiin apteekkeihin on vuodesta toiseen pysynyt korkealla tasolla. Apteekit ovat toiminnallaan edistäneet merkittävästi potilasturvallisuutta. Suomessa lääke- ja lääkitysturvallisuus on eurooppalaista huippuluokkaa. Suomalaiset apteekit säästävät neuvonnallaan joka päivä merkittävässä määrin muun terveydenhuollon kustannuksia. Apteekit käsittelevät vuosittain noin 50 miljoonaa reseptiä, joista noin 600 000 reseptissä on selvitettävää. On arvioitu, että apteekin tarjoama neuvonta säästää joka päivä 17 000 yleislääkärikäyntiä ja 2000 käyntiä päivystyksessä. Kokonaisuutena apteekin tarjoama neuvonta säästää arvioiden mukaan yli puoli miljardia euroa vuosittain. Tämä on enemmän kuin apteekkien osuus koko lääkemyynnistä. 

Apteekkimme ammattilaiset palvelevat Sinua kaikissa lääkkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit aina kysyä neuvoa ja lisätietoja lääkkeesi käytöstä apteekkikäynnin yhteydessä tai tarvittaessa puhelimitse. Omalta puoleltamme varmistamme kuitenkin aina, että olet selvillä lääkkeen oikeasta ja turvallisesta käytöstä.

Voidaksemme tarjota laadukkaat palvelut myös tulevaisuudessa panostamme jatkuvasti henkilökuntamme koulutukseen sekä pyrimme aktiivisesti hyödyntämään teknisen kehityksen tarjoamia mahdollisuuksia toimintamme kehittämisessä. Otimme käyttöön sähköisen reseptin ensimmäisten apteekkien joukossa Suomessa. Käytössämme on myös kokonaislääkityksen hallintaa helpottavia ohjelmistoja, joiden avulla voimme tarkistaa uusien lääkkeiden soveltuvuuden osana kokonaislääkitystä.

Lääkeneuvonnan lisäksi henkilökuntamme auttaa Sinua mielellään myös ihon- ja kauneudenhoitoon sekä ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvomme myös eläinten lääkehoitoon liittyvissä asioissa. Palveluvalinnassa Sinua neuvoo itsehoitoon perehtyneet asiantuntijamme. Palveluvalinnan tuotevalikoimaa uudistamme jatkuvasti kysynnän mukaan, jotta voimme palvella asiakkaita mahdollisimman kattavasti. Tarjoamme asiakkaillemme kolme kertaa vuodessa ilmestyvän asiakaslehden kotiin jaettuna. Asiakaslehdessä on ajankohtaisia terveyteen liittyviä artikkeleita alennuskuponkeineen. Apteekissamme on myös kuukausittain vaihtuvia tarjouksia.

Tervetuloa asioimaan Ylitornion apteekkiin!

Antti Laurikainen
apteekkari, farmasian tohtori

Avoinna

Arkisin

klo 9.00 - 17.00

Lauantaisin

klo 9.00 - 14.00

Yhteystiedot

Puh. (016) 571 021
Fax. (016) 572 462
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osoite:

Ylitornion apteekki
Alkkulanraitti 52 (kartta)
95600 Ylitornio